Skip to content

Estratégies de comunicació

Necessites un assessor de comunicació?

En Novategia som especialistes en comunicació i t'oferim un servei integral perquè obtinguis els millors resultats. Els nostres serveis van des de gestió de xarxes socials fins a la gestió d'esdeveniments, però ens adaptem a les necessitats de cada client.

Gestió de Xarxes Socials
Una gestió eficient de la nostra imatge en les xarxes socials és la base per a una bona comunicació. En el nostre departament comptem amb experts en aquest sector i els posem a la disposició d'empreses i institucions.
Organització d'Esdeveniments
Oferim el servei d'organització de qualsevol tipus d'esdeveniment o activitat i garantim la seua correcta difusió si es requereix..
Novategia Comunicació
Notes de premsa i Newsletters
Ens encarreguem de gestionar en totes les campanyes de comunicació, les notes de premsa, la cobertura de rodes de premsa fins al màrqueting online o les newsletters per a aconseguir un millor resultat.
Campanyes de Comunicació Integral i RRPP
Creem campanyes per a tot tipus de mitjans, gestionem comunicacions i fem arribar el missatge de qualsevol empresa o entitat amb la major efectivitat possible. En el nostre equip comptem amb especialistes que li poden ajudar a millorar la seua comunicació.